Na mednarodni tekmi v Hannovru je Franc Pinter Ančo v v kategoriji R7 trojni položaj (3*40) mali kaliber zasedel končno 6. mesto (405.6). V finale se je uvrstil kot 8 (1146). Po 15 strelih kleče se je prebil na 4. mesto, po 15 strelih leže pa zdrsnil na 6., kjer je tekmo tudi končal.

140503_anco_00

Dvojec Franček Gorazd Tiršek Nani in Veselka Pevec je včerajšnji prost dan izkoristil za trening. Ekipo spremlja trenerski dvojec Polona Sladič&Aleš Kosmač. To je zadnja preizkušnja za slovenske strelce pred svetovnim prvenstvom v Suhlu (17. – 26.7. 2014).

Danes z zračno puško

Danes imajo vsi nastop z zračno puško leže, kjer se pričakujejo izredno visoki rezultati (povprečje 60-ih strelov več kot 10,58 za uvrstitev v večerno finale. Od naših ga je najbolj realno pričakovati od Tirška. Pevec in Tiršek danes zaključujeta z nastopi, Pinterja pa jutri čaka še nastop v njegovi paradni disciplini, zračni puški stoje, kjer bodo strelci invalidi nastopili v enotni konkurenci s strelci neinvalidi. Zato bo finale zelo, zelo težko dosegljivo, še dodajo v slovenskem taboru.

Tekmovanje lahko spremljate v živo:

:: Facebook Slo Paralympic Shooting
:: Facebook IPC Shooting


Print Friendly, PDF & Email