Tudi letos, že dvanajstič, v Zavarovalnici Triglav, našemu partnerju, nadaljujejo dobro sprejet in družbeno odgovoren projekt Mladi upi, v katerem je leta 2013 prvič sredstva prejelo 13 mladih upov, v skupnem znesku 60.000 EUR. Od leta 2014 do 2023 je Zavod Vse bo v redu v sklad Mladi upi prispeval od 40.000 do 60.000 in tudi letos bo v skladu za razvoj mladih talentov najmanj 60.000 EUR. Skupaj smo v enajstih letih v razvoj 142 mladih upov vložili že 561.000 EUR.

Družbeno odgovorni projekt “Mladi upi” je namenjen mladim, nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta.

„Z aktualnim razpisom k sodelovanju vabimo mlade, talentirane športnike, kreativne umetnike, nadarjene in pronicljive znanstvenike ter mlade slovenske para-športnike. S projektom nagrajujemo mlade, ki so predani svojemu delu in jim želimo ponuditi oprijemljivo podporo ter pomoč pri razvoju znanja, ambicij in talenta. Verjamemo, da vsaka podpora mladih upov danes prinaša celotni družbi dodano vrednost za jutrišnji dan,“ so zapisali pri Zavarovalnici Triglav.

Kako vem, da je ta razpis namenjen tudi meni? Preveri tukaj.

Potek projekta Mladi upi 2024

  1. 1. DO KDAJ POTEKA RAZPIS?

Na razpis Mladi upi se lahko prijavijo mladi, nadarjeni športniki, para-športniki in umetniki, stari od 16 do 20 let ter mladi talentirani znanstveniki, stari od 17 do 21 let. K sodelovanju vabimo vse mlade, ki jih odlikuje nadpovprečna nadarjenost, razvijajo nove prodorne zamisli ali pa navdušujejo z izjemnimi rezultati v nacionalnem ali mednarodnem okolju in imajo skupaj s svojim mentorjem oz. trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih.

Prijave na razpis lahko oddate po elektronski pošti, pošti ali jih osebno oddate v Zavarovalnici Triglav, Miklošičeva 19, Ljubljana. Rok za prejem prijave je 15. 10. 2024. Razpis najdete tukaj.

:: Razpis Mladi upi 202.pdf (triglav.si)

  1. 2. IZBOR OŽJEGA KROGA FINALISTOV

Razpisna komisija bo izmed vseh prejetih prijav v okviru razpisnih meril, ki bodo ustrezale pogojem razpisa, v prvem delu izbrala ožji krog finalistov. Imena kandidatov, izbranih v ožji izbor, bodo objavljena do najkasneje 15.11.2024!

Z izborom ožjega kroga finalistov se bo začel drugi del razpisa “Mladi upi”, ko boste izjemne posameznike spoznali tudi vi. Zgodbe o velikih talentih, močni volji in trudu, pa tudi o težavah, ki spremljajo mlade, njihove starše, mentorje in trenerje, boste v sliki in besedi spoznali na tej spletni strani.

  1. 3. IZBOR PREJEMNIKOV FINANČNIH SREDSTEV

V drugem krogu razpisa bo razpisna komisija na osnovi razpisnih meril izmed ožjega kroga finalistov izbrala prejemnike finančne podpore. Svojega zmagovalca in s tem prejemnika finančne podpore pa boste lahko izbrali tudi vi. Zato vas vabimo k spremljanju projekta in h glasovanju za svojega favorita, ki bo objavljeno naknadno na tej spletni strani (decembra 2024).

Print Friendly, PDF & Email